Solidarity Collectives; «Støtt oss i arbeidet med å produsere flere droner!»

Publisert på Solidarity Collectivs FB-side , 12. juni 2024. (Vi har tidligere hatt en presentasjon av Solidarity Colletives . Oversetters merknad.) Solidarity Collectives nettside.

I februar i år starta vi, med deres hjelp, å utvikle vårt eget drone-verksted. Våre frivillige gjennomgikk opplæring og gikk etter hvert sjøl videre for å lære opp nye mennesker som er interessert i vårt initiativ.

Vi har kjøpt inn nødvendig verktøy, utstyr og forsyninger til verkstedet. Nå har vi samla ti 7-tommers droner og en 10-tommers drone og sendt dem til de soldatene vi støtter ved fronten. Vi har også klart å reparere tre erobrede droner. Vi jobber for tida med mer enn ti nye droner og en spesiell flerbruks-drone med termisk syn.

Vi trenger din støtte for å fortsette arbeidet vårt! Vårt mål er 3.500 euro. Alle midlene som samles inn her skal brukes til innkjøp av komponenter og deler.

Send støtte via Monobank:

https://send.monobank.ua/jar/7YrCSbyLJK

eller

PayPal:

kseniia19.beziazychna@gmail.com